BRUZZ Guide: de tips van Gunnar

  • Fnac

Pas très passionnant mais la collection de livres néerlandophones y est toujours à jour. Pour tous les amateurs: de bons livres, très actuel et vous y trouverez toujours ce dont vous avez besoin.

Nieuwstraat 123 / Rue Neuve, 1000 Brussel/Bruxelles

  • Python

BRUZZ Guide 2019 Python
© BRUZZ

Ga eens naar de Plasky-buurt. Niet alleen heel veel mooie huizen maar ook gezellig, surtout in de zomer. De Python is een leuk café met uitgebreide bierkaart en toen ik er was, waren er brownies.

Emile Maxlaan 55 / Avenue Emile Max, 1030 Schaarbeek/Schaerbeek

  • Live Central Park

Heel volks en Brussels café aan het Josaphatpark. Indrukwekkende bierkaart, al even indrukwekkende strip- en gezelschapsspelletjescollectie. En je ontmoet er letterlijk heel veel van je buren.

Azalealaan 41 / Avenue des Azalées 41, 1030 Schaarbeek/Schaerbeek

  • Boentje Café

BRUZZ Guide 2019 Boentje Café
© BRUZZ

An easygoing, convivial spot in Schaarbeek/Schaerbeek, with an original brunch menu, delicious coffee, and an environmentally sound zero-waste approach.

Colignonplein 18 / Place Colignon, 1030 Schaarbeek/Schaerbeek

BRUZZ Guide 2019

Wij zijn trots op Brussel. Geen stad is zo uniek, kosmopolitisch en surrealistisch als de onze. Een stad met persoonlijkheid. Wij van BRUZZ delen haar graag met jou.  

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?