Politiezone 5339: Brussel-Stad en Elsene

| Politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene.

Brusselse politie neemt wapen en drugs in beslag bij huiszoeking

© Belga
12/07/2022

De politie Brussel Hoofdstad-Elsene heeft afgelopen vrijdag bij een huiszoeking een wapen en 2,6 kilogram drugs in beslag genomen. Daarnaast werd ook nog eens 2.500 euro cashgeld aangetroffen.

De huiszoeking kwam er nadat inspecteurs van de anti-overvalbrigade aan de Elsensesteenweg in Elsene een verdachte man opmerkten. Toen hij in een wagen stapte, grepen de inspecteurs in. Aan boord troffen ze twee personen aan. De bestuurder had tien pakjes cocaïne bij zich en 390 euro op zak, de passagier had twee zakjes cannabis bij.

Bij beide verdachten werd ook een huiszoeking uitgevoerd. Bij de passagier werd daarbij niets aangetroffen. Bij de bestuurder ontdekten de inspecteurs 2,356 kilogram hasj, 177,2 gram marihuana, drie pakjes cocaïne, een geladen wapen met munitie en 2.120 euro cashgeld.

Na verhoor werden beide verdachten ter beschikking gesteld van het parket. De bestuurder werd aangehouden voor het bezit van verdovende middelen met het oog op de verkoop van drugs. De passagier werd vrijgelaten.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni