Drie verdachten van steekpartij in Schaarbeek weer vrijgelaten

© bruzz
| Bij de steekpartij die zaterdag op klaarlichte dag plaatsvond op straat, raakten twee personen gewond. De slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen mocht het ziekenhuis al verlaten.

De drie verdachten die zaterdag werden opgepakt na een steekpartij in de Max Roosstraat in Schaarbeek, zijn vrijgelaten. Twee van hen waren door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld. Dat zegt het Brusselse parket.

Bij de steekpartij die zaterdag op klaarlichte dag plaatsvond in de Max Roosstraat raakten twee personen gewond. De slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen mocht het ziekenhuis inmiddels al verlaten. Kort na de steekpartij werden drie verdachten opgepakt.

“De onderzoeksrechter stelde twee verdachten in verdenking wegens opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid voor de ene, en wegens opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en voorbedachte rade voor de andere”, zegt Willemien Baert van het Brusselse parket.

“Zij zijn allebei vrijgelaten onder voorwaarden. Aan de derde persoon werden geen voorwaarden opgelegd. Hij was ook niet in verdenking gesteld en gaat vrijuit", aldus Baert nog.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?