Gewonde bij brand bij toeleverancier van Audi in Vorst

© Tijs van den Boomen
| Audi Vorst

In Vorst heeft woensdagnamiddag een brand gewoed bij een toeleverancier van de Audi-assemblagefabriek. Daarbij is één persoon gewond geraakt. Dat meldt de Brusselse brandweer.

De brandweer werd omstreeks 13.00 uur opgeroepen voor een hevige rookontwikkeling in het bedrijf in de Marguerite Bervoetsstraat. Ter plekke bleek dat er brand uitgebroken was in een wagen in de kelderverdieping van het bedrijf. Het vuur was snel geblust, maar de auto werd zwaar beschadigd. Bovendien had zowel de kelderverdieping als de gelijkvloerse verdieping, die zo'n 100 m² groot is, zich gevuld met rook. Het kostte de brandweer nog een tweetal uur werk om het hele gebouw volledig te ventileren.

"Bij de evacuatie van het gebouw was één persoon gewond geraakt", zegt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw. "Die persoon werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?