© Politie Brussel Hoofdstad Elsene | De politie vond bij een huiszoeking nog eens 482 gram cannabis.

Vermoedelijke drugdealer opgepakt in Lakens winkelcentrum

© Belga
11/09/2023

In een winkelcentrum in Laken heeft de Brusselse politie zaterdag een vermoedelijke drugdealer opgepakt. De man had een kleine hoeveelheid marihuana bij en in zijn flat vond de politie nog bijna een halve kilogram verdovende middelen. Dat meldt het Brusselse parket maandag.

Een politiepatrouille merkte zaterdag in het winkelcentrum aan de Lambermontlaan een vermoedelijke drugverkoop op, en hield zowel de verkoper als de klant staande.

Die laatste was in het bezit van drie zakjes marihuana, en gaf meteen aan dat hij de drugs had gekocht van de andere jongeman. Die was reeds gekend voor drugsfeiten en had een metalen doos met daarin nog vijf pakjes marihuana, goed voor een totaal van 7 gram.

Daarop volgde een huiszoeking bij de verkoper, en daar trof de politie nog eens 482 gram cannabis aan, naast twee precisieweegschalen en 741 zakjes om de drugs te verpakken. Na verhoor werd de jongeman ter beschikking gesteld van het Brusselse parket. Dat besloot hem te laten voorleiden bij de onderzoeksrechter.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie