Zeven gewonden bij verkeersongeval in Elsene

© Facebook
Updated: 02-04-2022 - 14:01

In Elsene is zaterdagochtend vroeg een verkeersongeval gebeurd tussen een auto en een particuliere ambulance. Zeven mensen werden overgebracht naar het ziekenhuis. Dat meldt de Brusselse brandweer.

Het ongeval deed zich omstreeks 4u10 voor op de hoek van de Jean Pacquotstraat met de Auguste Rodinlaan. Daar kwamen een personenwagen en een privéziekenwagen in nog onduidelijke omstandigheden in aanrijding. De personenwagen eindigde door de klap op zijn flank. De brandweer kwam ter plaatse met een MUG-Team, vijf ziekenwagens en ontzettingsmateriaal en moest de twee passagiers op de achterbank van de personenwagen bevrijden. De brandweer moest ook het dak van de auto verwijderen om ze eruit te krijgen.

In totaal raakten zeven personen gewond. Zij werden allemaal naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Een van hen was zwaargewond. Geen van de slachtoffers verkeerde evenwel in levensgevaar.

Hoe het ongeluk is kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De bestuurder van de auto testte positief op alcohol, maar de precieze omstandigheden konden nog niet uitgeklaard worden.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?