KVDP
© BRUZZ
24/02/2019
Updated: 24/02/2019 21.51u

Na de wedstrijd tussen Eendracht Aalst en RWDM zijn supporters van beide clubs met elkaar op de vuist gegaan. De wedstrijd zelf eindigde met een 0-0 gelijkspel.

Bij het affluiten bestormden supporters van beide clubs het veld en gingen ze met elkaar op de vuist. Zo ontstond een massale vechtpartij. De politie kwam tussenbeide en zette het waterkanon in. Hooligans gooiden stenen naar de agenten, waarvan sommige verzorging nodig hadden.

Het bleef nog een tijdlang onrustig in de buurt van het stadion van Eendracht Aalst, meldt onze reporter ter plaatse. Supporters en pers werden op een afstand gehouden. De Aalsterse politie geeft voorlopig geen commentaar.

De scheidsrechter legde de wedstrijd al in de 57ste minuut stil, wegens het afvuren van vuurpijlen. De match kon na enkele minuten worden hervat en eindigde uiteindelijk op een 0-0 gelijkspel.