Klaar voor 20.000 Tomorrowland-fans: 'Ze willen ook Manneken Pis en bier'

Bekijk ook de afspeellijst: BRUZZ 24 15/07/2015

Brusselse hotels zitten volgende week helemaal vol, en dat dankzij het festival Tomorrowland. De feestvierders zijn goed voor 20.000 overnachtingen in de hoofdstad. De organisatoren van het festival en de stad Brussel slaan de handen in elkaar om de bezoekers zo veel mogelijk de binnenstad in te lokken, zodat ze ook daar hun geld uitgeven.

180.000 feestvierders zakken binnenkort weer af naar De Schorre in Boom voor Tomorrowland. Bijna de helft daarvan komt uit het buitenland. In de loop van volgende week zal Brussels Airport overspoeld worden met zogeheten partyflights. Speciale vluchten zijn dat met feestvierders uit heel de wereld.

Tomorrowland is goed voor 20.000 extra overnachtingen in de Brusselse hotels. De Stad Brussel speelt daar graag op in, want extra toeristen zijn meer dan welkom in een stad die vooral als zakenbestemming bekendstaat.

Bezoekers van Tomorrowland krijgen dus een speciaal Brusselpakket aangeboden. Voor de fans: ook alle Tomorrowland-artiesten slapen in Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?