BRUZZ rijdt de Ronde van Brussel in de 19 gemeenten

Bekijk ook de afspeellijst: BRUZZ 24 14/09/2017

In oktober 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Een vol jaar voor de Brusselaars naar de stembus trekken, slaat BRUZZ zijn tenten op voor het gemeentehuis van de negentien gemeenten. Om de twee weken, tot eind mei, komt een andere gemeente aan bod. Starten doen we op 20 september in Elsene. Een hele dag lang fileert BRUZZ het reilen en zeilen van het lokale leven.

We pakken het breed aan en we spijkeren je kennis over je gemeente helemaal bij: hoe wordt je gemeente bestuurd, hoe liggen de politieke krachtsverhoudingen? Welke zijn de bestuurlijke hete hangijzers, hoe ziet het culturele aanbod eruit, wie zijn de opmerkelijkste inwoners?

BRUZZ neemt een journalistieke foto van je gemeente doorheen reportages op alle media: ter plaatse maken we live radio vanuit de BRUZZ-bus, op diezelfde dag verdiept het BRUZZ-magazine in het leven in de gemeente. En op onze televisie- en social mediakanalen trakteren we je op opmerkelijke reportages.

Aftrap in Elsene
Op woensdag 20 september parkeren we onze bus op het Heilig Kruisplein in Elsene. Tussen 7 en 10 uur serveren we er koffie, ontbijt én drie uur live radio. 

Op Bruzz.be staat Elsene een hele dag centraal, ons magazine pakt uit met een dossier, en BRUZZ 24 met een televisiedebat.

Mis het niet en volg alles op onze social mediakanalen via de hashtag #RondeVanBrussel. De Ronde van Brussel, nog tot eind mei op BRUZZ. 

Lees meer over