Gezien: hoog bezoek bij MolenGeek

Bekijk ook de afspeellijst: BRUZZ 24 30/05/2017

Koning Filip heeft dinsdagnamiddag een bezoek gebracht aan MolenGeek, een project dat jongeren uit Molenbeek in contact brengt met de kansen van digitaal ondernemerschap.

MolenGeek werd twee jaar geleden opgericht door vijf jonge ondernemers. De vereniging is actief rond digitaal ondernemerschap en technologie. Aanvankelijk werden workshops van enkele dagen gegeven voor jongeren om hun digitale dromen uit te proberen.

Ook ging de koning op bezoek in gesprek met de mensen van het initiatief de Wijkacademie, dat na de aanslagen van 22 maart op gang kwam. Koning Filip nam zelf deel aan een rondetafelgesprek met enkele moeders uit Molenbeek. Ze spraken er over onder meer de opvoeding van de kinderen.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?