Brussel Helpt

Bram loopt 26 kilometer voor de Babytheek

© BRUZZ
24/11/2020

Geen grootste spaghettislag ter wereld dit jaar, maar wel een heleboel individuele inzamelacties om de Babytheek te helpen groeien. Zoals die van BRUZZ-radiopresentator Bram Van de Velde. Hij gaat vrijdag 26 kilometer lopen en laat zich daarvoor sponsoren. Zijn loopcoach Bastien De Zutter heeft er een goed oog in dat hij de meet zal halen. "Met sportdrank, een traag tempo en twee energierepen zal het lukken."

Bastien De Zutter is Brams persoonlijke loopcoach en heeft vertrouwen in zijn kunnen. "Zorg dat je goed op de energierepen blijft knabbelen en ze niet in één keer opeet", geeft hij als tip mee in Uptown.

Bram zal vrijdag 26 kilometer lopen en wil voor elke kilometer datzelfde bedrag inzamelen. Voor de eerste kilometer laat hij zich dus voor 1 euro sponsoren, de tweede voor 2 euro, enzovoort tot en met kilometer 26. Alle opbrengst gaat naar Brussel Helpt, dit jaar ten voordele van de Babytheek.

Ook jij kan nog een individuele inzamelactie organiseren. Met elke 20 euro die Brussel Helpt inzamelt, kan de Babytheek Brussel één gezin een jaar lang aan babyspullen helpen.

Brussel Helpt

Ook jij kan nog geld doneren aan Babytheek Brussel en zo helpen om meer Babytheken in heel Brussel te lanceren. 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: BRUZZ radio , Brussel , Samenleving , brussel helpt 2020 , Bram Van de Velde , inzamelactie , Babytheek Brussel

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni