Couleur Café is er klaar voor: 'We zijn een goed gerodeerde machine'

Bekijk ook de afspeellijst: BRUZZ radio

Op dit moment wordt in het Ossegempark in Laken alles klaargemaakt voor de dertigste editie van Couleur Café. Een zonovergoten editie, als we de huidige weersvoorspellingen mogen geloven. Organisatoren Irene Rossi en Dennis Corbesier blikken vooruit.

Hoe bescherm je 60.000 festivalbezoekers tegen de aangekondigde hitte? Het lijkt, op vier dagen voor het grootste festival van Brussel, de voornaamste vraag. "In het park is het meteen enkele graden frisser dan in de stad. Er is veel meer schaduw nu, dan toen we nog aan Tour & Taxis zaten", aldus Irene Rossi. "Bovendien voorzien we benevelaars op het festivalterrein. Wie zijn eigen lege drinkfles meeneemt kan die vullen op verschillende waterpunten. We bieden onze festivalgangers ook zonnecrème en we verkopen dit jaar zelfs eigen Couleur Café-drankflessen."

COULEUR CAFE 28 > 30/6, Ossegempark

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?