Nieuwjaarsrecepties: Pianofabriek in Sint-Gillis

Margot Otten
© BRUZZ
25/01/2018

Het was een drukte van jewelste in de Pianofabriek in Sint-Gillis. Heel de buurt moest en zou het weten: 2018 wordt nog beter en grootser dan 2017. Het gebouw zat tot de nok gevuld.

Het was een drukte van jewelste in de Pianofabriek in Sint-Gillis. Heel de buurt moest en zou het weten: 2018 wordt nog beter en grootser dan 2017. Het gebouw zat tot de nok gevuld met kunst, muziek, dans, marktjes, eten,… van een DJ in het café tot een fanfare in de kelder. Wie zich letterlijk tot in de nok van het gebouw waagde kon meekijken hoe verschillende breakdancecrews zich al dan niet plaatsten voor het BK Breakdance. Tussendoor kon je ook nog een nieuwe handgemaakte poster aanschaffen om je living bij te kleuren of een plaatje aanschaffen om de soundtrack bij 2018 te voorzien.

Met trompetgeschal werden de speeches aangekondigd, maar voor de grote mensen aan de speeches begonnen, kon iedereen nog even losgaan op Indische dans. Ohja, hadden we al gezegd dat je er op de foto kon met Sint-Gillis zelf? Niks was te gek voor de pianofabriek. Of zoals ze het in de wekelijkse cursus Esperanto zouden zeggen: La nova jaro komencis kun bang!

De hoogtepunten voor 2018

  • The bathroom singers: concerten in badkamers en toiletten in heel Sint-Gillis
    op 27 april

  • Een zeepkistenrace op 1 mei

De receptie:

  • zondag 20 januari - vanaf 16u
  • BRUZZ-gezanten: Melina Verbeeck en Rik De Bruycker

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: De nieuwjaarsreceptie , Sint-Gillis

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni