Couleur Café pakt uit met Secret Sessions van Niveau 4 XXL

Bekijk ook de afspeellijst: dinsdag 18 juni 2019

Voor het festival zelf is het nog een kleine twee weken wachten, maar Couleur Café maakt je nu alvast warm voor het optreden van Niveau 4 XXL met hun Secret Sessions.

Gratis naar de tryout!

Nu donderdag is er de tryout van Niveau 4 XXL in Het Depot in Leuven. Win jouw tickets via BRUZZ radio of via BRUZZ Instagram. 

© Yaqine Hamzaoui

Niveau 4 is een platform voor veelbelovende hiphop- en R&B artiesten, onder andere Zwangere Guy en Coely maakten ooit deel uit van het collectief. Maar nu gaat Niveau 4 een stap verder en maken ze er een XXL-versie van.

De artiesten worden begeleid door twee live jazzbands: Echt! en Commander Spoon. Hiphop en jazz, het kan werken, dat bewijzen de Secret Sessions die Couleur Café opnam op een geheime locatie in Schaarbeek.

BRUZZ sprak er met de nieuwe lichting van Niveau 4 XXL, waaronder Miss Angel, Juicy en Luie Louis. Je kan alle #SecretSessions van Niveau 4 XXL op youtube bekijken.

Niveau4 XXL #secretsessions met JUICY

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?