BIG Brotaru: Het ontmoetingspunt voor game-ontwikkelaars in Brussel

Bram Van de Velde, SAH
© BRUZZ
26/05/2023

Donderdag vond de jaarlijkse BIG BROTARU plaats, waar game-ontwikkelaars samenkomen om hun nieuwste games en innovatieve technieken te presenteren.

Het evenement dat om 18u30 van start gaat in Cinema Palace lijkt alvast veelbelovend voor de game-fanaten. Door de presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden kunnen ontwikkelaars hun vaardigheden aanscherpen en waardevolle connecties leggen met andere professionals, potentiële investeerders en organisaties als Games.Brussels.

Robin Gielis is hoofd opleiding Game Design aan Luca School of Arts ( Campus C-Mine - Genk) en vertelt hoe de populaire opleiding game-ontwikkelaar in elkaar zit.

Jef Dehouse is art director bij studio The Pack in Brussel. Hij stelt zijn game 'Replaceable' voor bij Bram, een game in volle ontwikkeling. Jef stelt de game vanavond ook voor tijdens de Big Brotaru in Cinéma Palace.

Lander Van der Biest is expert educatieve games van gamekunde.be. Games gebruiken op school? Moet kunnen, volgens Lander Ook hij bezoekt straks de Big Brotaru om er nieuwe games te ontdekken.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni