Dj Lefto is Anderlecht-supporter in hart en nieren. “Pas na het resultaat van de laatste drie matchen gaan we weten of de titel nog mogelijk is”, zegt hij in Sporting Flagey op BRUZZ radio.

Anderlecht heeft een nieuwe coach en werkte net een winterstage af in Spanje. “Ik hoor van mijn Nederlandse vrienden veel goeds over de nieuwe trainer (Fred Rutten)”, zegt Lefto. “Maar de titel? Daar vrees ik voor, we gaan pas over drie matchen weten of het nog kan.”

Markovic en bruine cafés

Paars-wit deed nog geen transfers deze winter. “Maar Kara kwam wel al terug van een uitleenbeurt”, zegt de Brusselse dj. “En dat is toch een versterking. Misschien komt Markovic ook nog.” De Serviër was vorig seizoen in de terugronde ook aan de slag bij RSCA.

Ook over de andere Brusselse voetbalclubs heeft Lefto een mening. “We moeten in onze bruine cafés weer meer over voetbal gaan praten. Union is genieten dit seizoen, ik ben nog steeds pissed dat ze verloren van Mechelen gisteren.”

In de studio bij titel

Lefto beloofde nog om naar de radiostudio te komen als Anderlecht kampioen speelt: “Maar wel niet met een truitje van nieuwe kledijsponsor Joma!”

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: BRUZZ 24, Brussel, actua, Sport, Sporting Flagey, voetbal, RSC Anderlecht, dj lefto, lefto

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie