RWDM-speler Cabeke: 'Ik begrijp actie supporters niet'

Bekijk ook de afspeellijst: maandag 15 april 2019

Kapitein Anthony Cabeke was niet tevreden met de protestactie van de RWDM-fans, die pas een kwartier na de aftrap van de wedstrijd tegen Lierse Kempenzonen post vatten op de tribune. "Ik hoopte dat we al twee of drie keer gescoord hadden voor ze op de tribune zaten."

Anthony Cabeke was scherp voor zijn fans na afloop van RWDM - Lierse Kempenzonen (1-1). De trouwe aanhang besloot een kwartier later in de tribune te gaan staan uit protest tegen de slechte resultaten de laatste weken.

"Ik keur die actie niet goed", zei de Molenbeekse kapitein na de match. "Ik vind dat je in goede en slechte achter je ploeg moet staan. Het was drie weken niet goed, maar nu was er wel terug vechtlust in de ploeg." RWDM speelde een degelijke wedstrijd en was vooral in de beginfase sterk tegen Lierse. "Ik hoopte dat we in het eerste kwartier al meteen twee of drie keer gescoord hadden", voegde Cabeke nog toe.

RWDM sluit zaterdag 27 april zijn seizoen af in en tegen Oudenaarde. "Met drie punten erbij tegen Oudenaarde, mogen we zeggen dat ons eerste seizoen in Eerste amateurklasse geslaagd was."

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws en de portretten van lokale sporters.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?