Supporters RSC Anderlecht stromen massaal toe voor bekerfinale

SD
18/04/2022
Updated: 18/04/2022 14.23u

De supporters van RSC Anderlecht stromen toe voor de finale van de Beker van België tegen AA Gent. Gehuld in paars-witte rook trekt de massa naar het Koning Boudewijnstadion, waar de finale wordt afgetrapt om 15 uur. De politie heeft de situatie onder controle.

Een massa aan RSC Anderlecht-supporters is met een wolk aan paars-witte rook onderweg naar het Koning Boudewijnstadion. Straks wordt er de bekerfinale gespeeld tegen AA Gent.

Ondanks de rumoerige massa, is de situatie volgens de politie onder controle. "Grote groepen zijn zich in groten getale aan het begeven naar het stadion. Hier en daar zijn er opstroppingen om het stadion binnen te geraken, maar alles is onder controle," aldus politiewoordvoerster Carla Lonneville.

whatsapp_image_2022-04-18_at_2.40.09_pm.jpeg
Ook aan het Lottopark zijn een massa supporters verzameld om de match vanop groot scherm te kunnen volgen.

Wie geen ticketje kon bemachtigen voor de finale in het Koning Boudewijnstadion, kan aan het Lottopark in Anderlecht de match vanop groot scherm volgen. Ook daar is een grote groep supporters verzameld.

In het Houba-Brugmann-metrostation, op één halte van de Heizel, was rond 12.30 uur al een mensenmassa aan enthousiast zingende supporters te vinden.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie