Maxime Simon
30/09/2018

RWDM heeft thuis met 1-4 verloren van Rupel Boom. Na 45 minuten stonden de bezoekers al met 0-3 voor.

Kort voor de rust kreeg RWDM-speler Amrani rood en dus moet de thuisploeg met z'n tienen verder. RWDM voetbalde beter na rust. Dat resulteerde in een doelpunt van Yohan Brouckaert twintig minuten voor tijd. Maar een gehoopte 'remontada' zat er voor RWDM niet in.

Boom wist in het laatste kwartier nog een keer te scoren na een, discutabele vrije trap. Met een penalty, een rode kaart en de vrijschop dat tot het vierde doelpunt leidde, speelde de scheidsrechter Liegeois een hoofdrol.