RWDM heeft met 1-3 verloren van Eendracht Aalst. De thuisploeg kwam al snel op achterstand via een afgeweken schot. Molenbeek bracht attractief en offensief voetbal, maar scoren dat lukte niet. De bezoekers werkten hun kansen wel af. Bij de rust stond het 0-2. RWDM vond nadien de aansluiting via een goal van Binst, maar na rood voor thuisspeler Celestine scoorde Aalst een derde.

RWDM kende pech bij het openingsdoelpunt en schoot zich nadien zelf in de voet. De 0-2 ruststand was overdreven.

De aansluitingstreffer van Binst bracht RWDM in de match, maar twee minuten later trok Celestine een doorgebroken bezoeker neer. Rood voor de verdediger, en een tweede thuisnederlaag was onafwendbaar. Al zeker toen Anthony Cabeke de bal nog in eigen doel werkte: 1-3.

Op de volgende speeldag trekt RWDM naar Dessel.