RWDM heeft zich niet laten verrassen op het veld van middenmotor Walhain. Op een slecht bespeelbaar veld kroonde Jean-François Mbuba zich tot matchwinnaar met twee doelpunten. Zes speeldagen voor het einde telt Molenbeek zeven punten meer dan eerste achtervolger Luik en lijkt de club voor het tweede jaar op rij titelrijp.

Een doelpunt aan het einde van elke wedstrijdhelft was voor RWDM voldoende om op het veld van Walhain nog maar eens de drie punten te pakken. Jean-François Mbuba nam beide goals voor zijn rekening. Mamadou Ba haalde op slag van rust de achterlijn en bracht de bal al vallend tot bij Mbuba. Die aarzelde niet en schoot de 0-1 hoog in het dak van het doel.

Ook na de pauze was RWDM de betere ploeg zonder echt grote uitgespeelde kansen. Maar vijf minuten voor affluiten trok Mbuba, weer hij, zijn ploeg definitief over de streep. Zes speeldagen voor het einde lijkt Molenbeek met een voorsprong van zeven punten op eerste achtervolger Luik goed op weg naar een tweede titel op rij.