Brusselse parken dicht vanwege noodweer

© PhotoNews
| Gewestelijk Zoniënwoud.
Updated: 04-06-2019 - 15:41

Door het aangekondigde noodweer blijven de parken en kerkhoven van Brussel Leefmilieu en Brussel-Stad vanaf 16 uur dicht. Als de weersomstandigheden het mogelijk maken, zullen de parken vanaf woensdagochtend opnieuw worden opengesteld.

Leefmilieu Brussel raadt de bevolking aan alle gewestelijke groene ruimten (parken, bossen en woud) te vermijden "en in het bijzonder de omgeving van bomen" door het aangekondigde stormweer.

"De parken die effectief kunnen sluiten zullen deze namiddag gesloten blijven en na inspectie, opruiming en beveiliging opnieuw worden opengesteld vanaf woensdagochtend."

"In de parken die niet kunnen worden afgesloten, zal aan de ingangen een bericht worden uitgehangen en zullen de parkwachters de bevolking informeren" laat Brussel Leefmilieu weten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?