20230528 CORE DAG 2 DSC01001-Verbeterd-NR

| CORE-festival 2023.

CORE Festival ruilt Brussel in voor Medellin, Colombia

© Belga
18/01/2024

Vorige zomer maakte CORE, het festivalconcept dat ontsproot uit een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter, bekend in 2024 niet meer terug te keren naar Brussel voor een derde editie, maar wel naar uitbreiding te zoeken in het buitenland. Dit weekend staat CORE gepland in het Mexicaanse Tulum, en de organisatie heeft nu ook een eerste Colombiaanse editie bekendgemaakt, op 11 en 12 mei in de Botanische Tuin van Medellin.

Mexico krijgt zaterdag ook de première van het nieuwe hoofdpodium van Tomorrowland. Dat reist daarna door naar Colombia, om in juli in De Schorre in Boom te belanden op het moederfestival.

CORE Medellin wordt een samenwerking met lokale organisator Breakfast Club, laat het festival optekenen. "Breakfast Club is een gerenommeerde promotor met meer dan tien jaar ervaring in het creëren en produceren van festivals, events en entertainment in Colombia", klinkt het. "Zij organiseren onder andere Ritvales, La Solar Festival en shows met Martin Garrix, Carl Cox, Disclosure, Afterlife en Solomun." Wie er op de affiche zal staan, is nog niet bekend.

Dit weekend gaat trouwens ook de voorverkoop voor Tomorrowland België van start, met de internationale Global Journey ticket sale op 20 januari. De eigenlijke Belgische en wereldwijde ticketverkoop voor wie zich preregistreerde start op 27 januari. In maart is er tussendoor ook nog Tomorrowland Winter in de Franse Alpen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Laken, Cultuurnieuws, Muziek, core festival, Colombia, tomorrowland, Rock Werchter, Ossegempark

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni