Deel tickets tunnelrave Listen Festival terugbetaald: ‘Moesten van drie naar twee tunnels'

© BRUZZ
27/03/2024

Zondag staat een ‘full-on rave’ gepland in de tunnels onder het Louizaplein, in kader van het Listen Festival. Recent vernam de organisatie echter dat ze slechts twee van de drie tunnels mocht gebruiken. Daarom moest een deel van de tickets terugbetaald worden.

Zondag vindt ‘Listen presents The Tunnels’ plaats, een ondergronds feest in het tunnelcomplex onder het Louizaplein. Enkele bezoekers kregen echter een melding dat hun ticket werd terugbetaald.

“Net voor de bekendmaking van het evenement en de tickets, hadden we een goedkeuring gekregen om drie tunnels te gebruiken”, klinkt het bij de organisatie. “Maar een viertal weken geleden kregen we te horen van de bevoegde instanties dat we maar voor twee tunnels een toelating zouden krijgen."

De organisatie van Listen Festival probeerde nog om het bij drie tunnels te houden, maar uiteindelijk werd toch gezamenlijk beslist om het event zondag te laten doorgaan in twee tunnels. "Het is de eerste keer dat we op die locatie iets organiseren, we wilden dus geen risico's nemen."

Daardoor moesten wel enkele aanpassingen gebeuren. "Dat is gelukt, zondag zal het evenement doorgaan zoals voorzien. Maar omdat er iets minder plaats zal zijn, zagen we ons helaas genoodzaakt om een deel van de tickets terug te betalen." Het gaat ongeveer om 15 procent.

Sommige gedupeerden stelden dat enkel de goedkopere early bird-tickets werden teruggestort, maar dat klopt niet volgens de organisatie. “Er werd een selectie gemaakt, en bij elke ticketgolf werden er enkele terugbetaald.”

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni