Ook resterende tickets voor Koninklijke Serres in Laken meteen uitverkocht

JP
© BRUZZ
24/04/2024
Updated: 26/04/2024 19.48u

De Koninklijke Serres van Laken hadden onverwacht nog honderden tickets beschikbaar, zo bleek op donderdag, tijdsloten die wel gereserveerd maar niet betaald werden. Ook de verkoop van die laatste tickets is snel gegaan: vrijdagochtend zijn alle tickets opnieuw uitverkocht.

Afgelopen donderdag startte de ticketverkoop voor de bezoeken aan de Koninklijke Serres van Laken. Bezoekers zaten massaal klaar om een ticket te kopen, zo blijkt, want wegens de grote interesse waren de servers van de website namelijk de eerste dag al overbelast.

Vrijdag bleek dat er nog ruim vijfhonderd tickets waren voor in april. Ook in mei waren er nog 17 dagen met verschillende beschikbare tijdslots. "De tickets werden in het systeem gereserveerd, maar niet betaald, waardoor ze opnieuw zijn vrijgegeven," verklaart Lore Vandoorne, communicatieverantwoordelijke van het Koninklijk Paleis.

Die tickets zijn inmiddels ook allemaal verkocht, blijkt op de website van de Koninklijke Serres.

Zoals elk jaar stellen de serres in Laken hun deuren een drietal weken open voor het publiek. De bezoekperiode van 2024 loopt nog tot en met 20 mei. Dit jaar werden bijkomende tijdslots toegevoegd. Die brachten de totale capaciteit op 148.000 personen, zo'n 37.000 bezoekers meer dan vorig jaar.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Laken , Cultuurnieuws , Koninklijke Serres van Laken

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni