Delhaize Roodebeek geëvacueerd wegens brand

© Google
| De supermarkt Delhaize op de Roodebeeksesteenweg in Sint-Lambrechts-Woluwe.

In Sint-Lambrechts-Woluwe is de Delhaize op de Roodebeeksesteenweg geëvacueerd door een brand. De brandweer is nog ter plaatse, maar de situatie is onder controle. Er vielen geen slachtoffers.

Het zou gaan om een brandje in een technische ruimte van de supermarkt. Hoe die brand ontstaan is, is nog onduidelijk. De brandweer is nog ter plaatse, maar heeft de situatie wel onder controle. "Er is veel rook, maar weinig vuur", aldus woordvoerder van de Brusselse brandweer Walter Derieuw.

Het personeel en de klanten werden meteen geëvacueerd. Er vielen geen slachtoffers. Wanneer de winkel terug open kan, is nog niet geweten. "Eerst moeten we zien hoe groot de schade is", zegt Derieuw. De brandweer zoekt intussen nog naar de oorzaak van de brand.

Bus 29 werd een tijdlang omgeleid tussen Verheyleweghen en Roodebeek, richting Hof Ten Berg. Intussen verloopt het busverkeer terug normaal.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?