| Het kruispunt van de Hoffelijkheidsstraat en de Minnezangerslaan, op de grens van de gemeenten Anderlecht en Molenbeek, vlakbij de Ninoofsesteenweg.

Gewonde na schietpartij in Anderlecht

© Belga
29/03/2024
Updated: 29/03/2024 19.58u

Bij een schietpartij in de buurt van de Ninoofsesteenweg (op de grens van de gemeenten Anderlecht en Molenbeek) is vrijdag in de late namiddag een persoon gewond geraakt.

Op een kruispunt pal op de grens van de gemeenten Anderlecht en Sint-Jans-Molenbeek (en waar de politiezone Zuid overgaat in de politiezone West) is vrijdagavond een gewonde gevallen bij een schietpartij. Dat meldt de lokale politie Brussel Zuid. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar en er zou sprake zijn van één schutter, die weliswaar nog niet werd opgepakt of geïdentificeerd.

Het incident heeft zich omstreeks 17.00 uur voorgedaan op het kruispunt van de Hoffelijkheidsstraat (Anderlecht) met de Minnezangerslaan (Molenbeek), maar de juiste omstandigheden zijn allesbehalve duidelijk.

Wel wordt er rekening mee gehouden dat het mogelijk gaat om een afrekening in het drugmilieu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Justitie , schietpartij , Anderlecht , Ninoofsesteenweg , Hoffelijkheidsstraat , Minnezangerslaan , Molenbeek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni