Marihuana, cocaïne, xtc en 25.000 euro cash geld ontdekt bij huiszoeking in Elsene

CV
09/02/2024

In Elsene zijn vijf verdachten opgepakt nadat de politie bijna 2 kilogram drugs en ruim 25.000 euro cash geld aantrof bij een huiszoeking. Twee onder hen werden aangehouden door de onderzoeksrechter en zitten in de gevangenis.

De huiszoeking kwam er nadat speurders van de lokale recherche een man hadden opgepakt die er van verdacht werd drugs te verkopen. De betrokkene was bovendien was op dat moment vrij onder voorwaarden.

"Tijdens de huiszoeking roken de inspecteurs meteen een sterke cannabisgeur en zagen ze een tafel gevuld met cocaïne achteraan de ruimte”, meldt de politie. "Een tweede verdachte werd bij de huiszoeking opgepakt. Uiteindelijk werd er in het gebouw 1,2 kilogram marihuana aangetroffen, 499 gram cocaïne, 50 xtc-pillen, heel wat verpakkingsmateriaal en 24.560 euro cash geld.”

Andere personen

Later op de dag keerden de speurders terug naar de woning, omdat ze vermoedden dat er nog andere personen betrokken waren bij de drugshandel. Die beslissing resulteerde is drie bijkomende arrestaties. Ze werden alle drie uiteindelijk vrijgelaten, de twee andere verdachten werden door de onderzoeksrechter aangehouden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Elsene, Justitie, cocaïne, Elsene, Brussel Kort, xtc

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni