zone Brussel Hoofdstad Elsene

| In totaal werd bijna twee kilogram marihuana in beslag genomen, meer dan zestig gram cocaïne, 83 xtc-pillen, 22,42 gram MDMA, 10.000 euro en diverse luxegoederen.

Politie pakt twee dealers op bij huiszoeking

JP
© BRUZZ
05/04/2024

Tijdens een huiszoeking eind maart heeft de lokale recherche van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene twee kilo marihuana, ruim 60 gram cocaïne, 83 xtc-pillen, meer dan 22 gram MDMA en 10.000 euro cash geld aan. Die huiszoeking volgde op een tip van een klant, die tijdens een patrouille betrapt werd met 14 gram cannabis in zijn rugzak.


De man verklaarde dat hij de drugs had gekocht op een specifiek adres. De politie besloot ter plaatse een huiszoeking uit te voeren met ondersteuning van de anti-overvalbrigade en drugshonden.

Tijdens de zoekactie werd bijna twee kilo marihuana in beslag genomen, ruim 60 gram cocaïne, 83 xtc-pillen, en meer dan 22 gram MDMA. Daarnaast nam de politie ook meer dan 10.000 euro cas geld in beslag, samen met verschillende luxegoederen.

Tijdens de huiszoeking werden twee verdachten gearresteerd. Na verhoor werden ze ter beschikking gesteld van het parket van Brussel. Het parket vorderde een onderzoeksrechter voor de aanklachten van bezit en handel in verdovende middelen in vereniging.

De onderzoeksrechter besloot beide verdachten in staat van beschuldiging te stellen voor de aanklachten van bezit en handel in verdovende middelen.

Eén verdachte werd vrijgelaten, terwijl de andere verdachte voorwaarden kreeg opgelegd bij zijn vrijlating. Het onderzoek is momenteel nog volop aan de gang.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Justitie , drugsvangst , dealer , politiezone Brussel Hoofdstad Elsene , Brussel Kort

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni