| De feiten vonden op woensdagavond 29 maart 2023 plaats omstreeks 21.05 uur, op het kruispunt van de Tervurenlaan en de Woluwelaan.

Vierde verdachte in de cel voor moord in Sint-Pieters-Woluwe

© Belga
20/06/2024

In het onderzoek naar de moord op een 38-jarige man op 29 maart 2023 in Sint-Pieters-Woluwe is een vierde verdachte door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Tegen de man liep een internationaal aanhoudingsbevel, maar hij is zich woensdag gaan aangeven bij de politie.

Dat meldt La Capitale en het nieuws wordt donderdag bevestigd door het Brusselse parket.

De feiten vonden op woensdagavond 29 maart 2023 plaats omstreeks 21.05 uur, op het kruispunt van de Tervurenlaan en de Woluwelaan. Het slachtoffer, de 38-jarige D.K., reed er met een zwarte Renault Captur op de Tervurenlaan, komende van Brussel. Ter hoogte van het kruispunt met de Woluwelaan, in de nabijheid van het trammuseum in Sint-Pieters-Woluwe, werd zijn wagen meermaals beschoten. De man overleed ter plaatse.

Het Brusselse parket opende meteen een gerechtelijk onderzoek, maar maandenlang bleef het stil rond het dossier. Begin oktober 2023 werden evenwel twee verdachten opgepakt, D.R. et N.Y., die allebei onder aanhoudingsbevel werden geplaatst door de onderzoeksrechter voor moord.

In december 2023 volgde een derde aanhouding, en donderdag dus een vierde. Over het motief voor de feiten bestaat nog geen duidelijkheid.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Pieters-Woluwe , Justitie , Tervurenlaan , Woluwelaan , moord , Renault Captur , afrekening

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni