| De sociale woonblokken waar het slachtoffer woonde.

Vrouw (35) blijft aangehouden na ontdekking verminkt lichaam

© Chris Verhaeghe
04/03/2024

De 35-jarige vrouw die vorige week werd opgepakt in Ukkel nadat de politie haar aantrof bij het verminkte lichaam van een zestiger uit Ukkel, blijft in de cel. De raadkamer in Brussel bevestigde maandag haar aanhouding.

Vorige week dinsdag verwittigde de vrouw zelf de politie met de melding dat ze zichzelf van het leven wilde beroven. Toen de hulpdiensten haar aantroffen in een appartement in een sociaal woonblok langs de Neerstalsesteenweg in Ukkel, ontdekten ze er ook het verminkte lichaam van de 67-jarige bewoner. De man bleek al geruime tijd overleden en zijn lichaam bevond zich in verre staat van ontbinding.

De 35-jarige vrouw die bij de man inwoonde, werd opgepakt en aangehouden op verdenking van doodslag en lijkverberging. Ze zou het slachtoffer eind 2023 om het leven hebben gebracht met een mes. Over het motief van de feiten is voorlopig nog geen duidelijkheid.

De verdachte verscheen maandagnamiddag voor de raadkamer in Brussel, die besliste om haar aanhouding te bevestigen.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni