Lichaam uit kanaal gehaald

© Google
| Het lichaam werd gevonden in het kanaal langs de Vilvoordsesteenweg in Neder-Over-Heembeek.

In het kanaal langs de Vilvoordesteenweg in Neder-Over-Heembeek is dinsdagnamiddag het levenloze lichaam aangetroffen van een vrouw. De vrouw is nog niet geïdentificeerd, maar het parket gaat voorlopig niet uit van een gewelddadig overlijden. Dinsdagochtend werd ook al het lichaam van een man uit de vijver van het Rood Klooster gehaald.

De vrouw werd uit het water gehaald ter hoogte van de Vilvoordsesteenweg in Neder-Over-Heembeek, bevestigt het Brussels parket. "De vrouw is nog niet geïdentificeerd. De wetsdokter is ter plaatse gekomen en heeft op het eerste zicht geen uiterlijke sporen van geweld vastgesteld, maar het onderzoek is nog volop lopende", zegt woordvoerster Ine Van Wymersch.

Eerder vandaag werd ook al het levenloze lichaam van een man aangetroffen in de vijver van het Rood Klooster in Oudergem. "De man in kwestie is ook nog niet formeel geïdentificeerd, maar ook daar zijn er geen sporen van geweld", aldus Van Wymersch. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de omstandigheden en de doodsoorzaak.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?