Muizen in McDonald's Nieuwstraat

Een klant filmde dinsdag hoe muizen door de McDonald's in de Nieuwstraat kruipen. Bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen werd een klacht ingediend.

Een man merkte de muizen dinsdagavond op in de McDonald's in de Nieuwstraat en maakte daarvan beelden met zijn smartphone. De klant stuurde de beelden door naar het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Hij diende ook een klacht in.

Het FAVV bevestigt aan La Dernière Heure dat het de beelden en de klacht heeft ontvangen, maar geeft verder geen commentaar. "Het is goed om hamburgers aan een euro aan te bieden, wanneer ze zelfs niet in staat zijn om de hygiëne te garanderen", reageert de maker van de beelden op sociale media.

"Het is onaanvaardbaar om te zien hoe mensen met de gezondheid van klanten kunnen spelen." Wellicht zal het FAVV een inspecteur ter plaatse sturen. In het geval dat het FAVV sporen van muizen of andere inbreuken op de hygiëne zou terugvinden, zou McDonald's een boete krijgen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?