Na zelfdoding in Molenbeek: lichamen van ex-vrouw en kinderen gevonden

© Google
| Het appartemensgebouw in kwestie langs de Mettewielaan in Molenbeek.

Achter de zelfdoding van een man maandagochtend in Molenbeek, schuilt een gezinsdrama. Toen de politie zijn familie op de hoogte wou brengen, trof die de levenloze lichamen aan van zijn ex-vrouw en drie kinderen.

Maandagochtend troffen de hulpdiensten het levenloze lichaam aan van een man naast een appartementsgebouw op de Mettewielaan in Sint-Jans-Molenbeek. De man had zijn eigen wagen in de ondergrondse parkeergarage in brand gestoken en was daarna van een hoge verdieping naar beneden gesprongen.

De man woonde er alleen, maar had wel een ex-vrouw en drie kinderen die in Dworp woonden. Toen de politie hen op de hoogte wou brengen, vonden ze de levenloze lichamen van de drie kinderen en de 36-jarige vrouw. Dat bevestigt het parket van Halle-Vilvoorde.

De 39-jarige man had de Tunesische nationaliteit. Bij de kinderen gaat het om een jongen van 10, een meisje van 8 en een jongen van 6.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?