HMV Brussel

| Een impressie van de nieuwe HMV-winkel in Brussel

Muziekwinkel HMV opent tweede Europees filiaal in City2

AB
29/03/2024

Na Antwerpen opent muziekwinkel His Master's Voice (HMV) een nieuwe winkel in Brussel. Dat meldt het Britse bedrijf. De nieuwe winkel komt in winkelcentrum City2 in de Nieuwstraat en opent op 12 april.

Muziekliefhebbers kunnen zich verheugen op de komst van de Londense keten His Master's Voice. De winkel verkoopt een breed scala aan cd’s, vinylplaten en merchandise.

Het nieuwe filiaal wordt de tweede op het Europese vasteland en bovendien ook de tweede in België, nadat er enkele maanden geleden een opende in Antwerpen. De winkel zal een oppervlakte hebben van 585 vierkante meter, bijna dubbel zo groot als de winkel in Wijnegem.

“We hopen dat onze klanten zien dat we ons inzetten om de beste muziekbestemming van de stad te worden, maar dat ze ook zien dat we aan ons aanbod hebben gewerkt om assortimenten te bieden die ze nergens anders onder één dak zullen vinden”, aldus directeur Phill Halliday.

Op de dag van de opening biedt de nieuwe winkel haar klanten verschillende aanbiedingen. De eerste honderd mensen die een aankoop doen krijgen een gratis popcultuur goodiebag.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni