RWDM biedt extra tickets aan voor kraker tegen Anderlecht

JB
© BRUZZ
04/03/2024

Er zullen zaterdag 1.250 extra plaatsen beschikbaar zijn in het Edmond Machtensstadion voor de wedstrijd tussen RWDM en Anderlecht. Dat heeft de Molenbeekse club maandag aangekondigd.

Omdat de bezoekende fans zaterdag in het recent gerenoveerde Zuiderblok terechtkunnen, kan RWDM tot 1.250 extra supporters ontvangen voor de derby tegen Anderlecht.

De thuisfans kunnen plaatsnemen in blokken M, L en N. Tickets zijn zowel online als via het fysieke verkooppunt aan het stadion van RWDM beschikbaar.

De wedstrijd tussen RWDM en Anderlecht wordt de laatste confrontatie tussen beide teams dit seizoen. De heenwedstrijd in de reguliere competitie eindigde op 2-1 in het voordeel van paars-wit.

Play-downs

Na het 3-2-verlies op het veld van Kortrijk zondagavond kan RWDM punten gebruiken. De play-downs vermijden is ondertussen bijna onmogelijk geworden voor de troepen van coach Bruno Irles.

Met nog twee speeldagen te gaan staat RWDM veertiende, op vijf punten van de veilige twaalfde plek. Nummers dertien tot en met zestien vechten bij afloop van de reguliere competitie in play-downs onder elkaar uit wie overleeft in eerste klasse.

De laatste en voorlaatste in het klassement van die play-downs zakken sowieso. De nummer twee van de promotie-play-offs in tweede klasse strijdt in een barragewedstrijd tegen het nummer twee van de play-downs voor een stek in de Pro League. Het team dat aan het einde van het seizoen de stand in de play-downs aanvoert, blijft gewoon in eerste klasse.

Acht punten

Anderlecht staat momenteel tweede in het klassement. Voor Vertonghen en co zal de clash met RWDM niet de laatste Brusselse derby van het seizoen zijn: Anderlecht komt leider Union nog twee keer tegen in de play-offs. Met nog twee speeldagen voor de start van die play-offs staat RSCA op acht punten van Union.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Sport, RWDM, RSC Anderlecht , Voetbal

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni