| Tijdens de laatste speeldag van de reguliere competitie, ging RWDM met 4-0 onderuit tegen Cercle Brugge.

Yannick Ferrera nieuwe trainer van RWDM

© BRUZZ
23/03/2024
Updated: 23/03/2024 19.29u

RWDM heeft de samenwerking met trainer Bruno Irles stopgezet. Yannick Ferrera wordt zijn opvolger.

Irles was nochtans nog maar sinds medio vorige maand in het Edmond Machtensstadion aan de slag. Hij volgde toen de enkele dagen eerder ontslagen Claudio Caçapa op.

"Omdat de verwachte reactie nooit gekomen is, beslist de club om afscheid te nemen van Bruno Irles", klinkt het zaterdag in een korte mededeling, nadat het nieuws een dag eerder al was uitgelekt in Franstalige media.

"Vanaf dinsdag zal Yannick Ferrera de leiding van de A-kern overnemen, met als doel RWDM in de Jupiler Pro League te houden. De rest van de sportieve staf behoudt zijn functies."

En zo volgt opnieuw een moeilijke passage voor RWDM, dat tot nu toe geen al te best seizoen achter de rug heeft. Eerder deze week nog verbrak de club de samenwerking huurspeler Moussa Sissako, nadat hij op Instagram poseerde in een truitje van KV Kortrijk. De club van diens broer Abdoulaye, maar ook een rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd.

Na amper één jaar in het hoogste niveau zullen de Molenbekenaren alles uit de kast moeten halen om een terugkeer naar eerste klasse B te vermijden. Zes april staat de eerste wedstrijd van de Relegation Play-offs op het programma, tegen Charleroi.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni