Twee lichtgewonden na ongeval Lambermontlaan

© Google
Updated: 22-04-2018 - 12:42

Op de Lambermontlaan in Schaarbeek heeft zich zaterdagavond iets voor 21 uur een zwaar verkeersongeval voorgedaan. Drie volwassen mannen zijn met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar geen van hen verkeerde in levensgevaar. Dat bevestigt politiezone Brussel-Noord.

Op het kruispunt van de Lambermontlaan en de Gustave Latinislaan zijn om 20.50 uur twee auto’s met elkaar gebotst. Een daarvan had naast de chauffeur nog een passagier bij zich. Drie meerderjarige mannen waren zo betrokken, maar behalve enkele lichte verwondingen kwamen ze er gezien de indrukwekkende knal goed vanaf.

“Over de precieze omstandigheden van het ongeval en eventuele intoxicatie bij de bestuurders zullen we pas morgen of overmorgen meer kunnen zeggen, op basis van wat de dokters zeggen en op basis van de camerabeelden,” aldus Audrey Dereymaeker van politiezone Brussel-Noord zaterdagavond.

Een van de mannen moest door de brandweer uit het autowrak worden bevrijd. De brandweer was daarvoor uitgerukt met een pompwagen en een bijzonder technisch voertuig, op vraag van de politie. Behalve de twee bestuurders raakte niemand anders betrokken. Geen van de twee blies positief bij een alcoholtest, zo bevestigde Pulbruno zondag.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?