Fietsbrigade politie Brussel fietshesje

Drie gewonden bij steekpartij na gevecht in centrum

SD
© BRUZZ
13/02/2024

In de Zinnikstraat, nabij Anneessens, heeft dinsdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Dat schrijft La Capitale, en het nieuws wordt bevestigd door de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene. Drie personen werden naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie werd dinsdag om 13.50 uur opgeroepen voor een steekpartij in de Zinnikstraat. "In het begin van de middag had daar een gevecht plaatsgevonden, waarbij messteken werden toegebracht," zegt Ilse Van de Keere, woordvoerster van politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene. Drie personen werden naar het ziekenhuis gebracht.

De daders werden nog niet gevat en het onderzoek loopt nog. De politie ging ter plaatse en stelde de gebruikelijke onderzoeksdaden, zoals een buurtonderzoek en het bekijken van camerabeelden. "Maar de omstandigheden zijn nog niet duidelijk," aldus Van de Keere, die verder geen info kan verschaffen.

Niet veel later vond ook een schietpartij plaats aan de Hallepoort. "Op basis van de informatie waarover we nu beschikken, zouden de feiten los van elkaar staan," zo laat Van de Keere weten.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni