Gewonde bij schietpartij nabij Peterboswijk

© BRUZZ
16/06/2024
Updated: 16/06/2024 12.53u

Vrijdagavond heeft een schietpartij plaatsgevonden in Anderlecht, daarbij is een persoon gewond geraakt aan zijn been. Dat meldt RTL Info en is bevestigd door het parket, dat een onderzoek heeft ingesteld.

Vrijdagavond hoorde een buurtbewoner schoten in de Potaardenbergstraat in Anderlecht. Die straat ligt tegenover de Peterboswijk, waar veel problemen zijn met drugsdealers. Bij het incident viel een gewonde.

"Op vrijdagavond 14 juni omstreeks 21.30 uur heeft de politie van de zone Brussel Zuid een oproep binnengekregen, het ging om een persoon die gewond is geraakt ter hoogte van zijn benen door schotwonden", zo bevestigt het parket van Brussel. "Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging, hij verkeerde niet in levensgevaar."

Ballistisch expert

"De lokale politie stelde het parket van Brussel op de hoogte", zo zegt het parket nog. "Een gerechtelijke uitsluitingsperimeter werd ingesteld en een ballistisch expert werd opgevorderd door het parket." Ook het laboratorium van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor het onderzoek.

Op dit moment is nog onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld. Het parket onderzoekt de omstandigheden van het incident.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni