| Het Eugène Keymplein in Watermaal-Bosvoorde

Superette in Watermaal-Bosvoorde voor tweede keer dit jaar overvallen

© BRUZZ
07/05/2024

Vrijdag is een Delhaize Shop & Go voor de tweede keer in iets langer dan een maand slachtoffer geworden van een gewapende overval. Dat meldt La Capitale en wordt door de lokale politie aan BRUZZ bevestigd.

Het gaat om de winkel aan het Eugène Keymplein in Watermaal-Bosvoorde. De feiten speelden zich af op vrijdagavond rond 20u. Twee gewapende daders pleegden een overval op de winkel en vluchtten daarna weg op een step. Enkele weken daarvoor werd de winkel op gelijkaardige wijze overvallen.

De lokale politie van de zone Marlow (Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Oudergem) is er een onderzoek gestart. De aanwezigheid van de politie in de buurt wordt ook verhoogd. De politie geeft geen verdere info over de hoeveelheid geld die is buitgemaakt, volgens La Capitale gaat het om meer dan 1.000 euro.

Extra camera's

In januari trokken verschillende handelszaken aan het Keymplein nog aan de alarmbel. Zij kregen toen te maken met een reeks inbraken of incidenten van vandalisme, al ontkent de lokale politie dat er een golf aan diefstallen is in de wijk.

Burgemeester Olivier Deleuze (Ecolo) ging toen in op de vraag om bijkomende camera's te plaatsen op het plein.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni