Gezien: Brexit-slogan steekt pluim op de hoed van Close

© VT/BRUZZ
| Cécile Jodogne (Défi) vertelt over de troeven van Brussel in de Belgische ambassade in Londen. En de slogan is wel erg naar de zin van Brussels burgemeester Philippe Close (PS)

Philippe Close is wel heel blij met de slogan die het Brussels Gewest gebruikt om zich aan te prijzen bij Britse bedrijven. Hij ziet er zijn eigen naam in en grapt erover op sociaalnetwerksite Twitter.

"The future is close, Brussels is yours" Dat is de slogan waarmee het Brussels Gewest zich wil promoten in Groot-Brittannië.

Brussels burgemeester Philippe Close (PS) heeft een eigen humoristische interpretatie van die slogan de wereld ingestuurd.

De toekomst is Close, Brussel is van u. "Dank je voor de excellente slogan," grapt hij op de sociaalnetwerksite Twitter.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?