Poedelnaakte en geboeide man teruggevonden in Ukkel

© Google Streetview
| De man werd aangetroffen door Brusselse boswachters.

Vastgeboeid aan een boom, zonder kleren of papieren en met vier promille alcohol in zijn bloed. Zo werd een man zondagochtend door boswachters aangetroffen in de Ukkelse Lorrainedreef aan de rand van het Zoniënwoud.

Het zou de openingsscène van de komediefilm The Hangover kunnen zijn. Boswachters stonden plots oog in oog met een poedelnaakte en stomdronken man. Zijn polsen en enkels waren aan elkaar gebonden en de man lag vastgeketend aan een boom.

Agenten van de politiezone Marlow brachten de man naar de spoedafdeling van het Sint-Elisabethziekenhuis in Ukkel. Daar ontdekten de artsen dat hij minstens vier promille alcohol in zijn bloed had, zo schrijft La Capitale. Dat staat gelijk aan zo'n 30 glazen bier.

Mysterie

Wat er precies gebeurd is, zal een goed bewaard geheim blijven. De politie probeerde een verklaring af te nemen, maar gezien zijn benevelde toestand werden de agenten daar niet wijzer van. De man had uiteraard ook geen papieren op zak.

Er werd dan maar beslist om te wachten tot de man ontnuchterd was. Maar in de nacht van zondag op maandag slaagde hij erin het ziekenhuis ongezien te verlaten. Tenzij hij zich nog meldt op het politiecommissariaat, zal het verhaal een eeuwig mysterie blijven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?