Brussel Kiest Brussel-Stad Groen Soetkin Hoessen
© Groen | Juan Bejumea-Morena staat op plaats 3, Soetkin Hoessens (foto) op plaats 4 en Aziza Braekevelt op 5.

Groen lost drie nieuwe namen voor Brusselse lijst

SN
© BRUZZ
14/02/2019

Na lijsttrekkers Elke Van den Brandt en Arnaud Verstraete lanceert Groen nu drie nieuwe namen voor het Brussels parlement: Juan Benjumea-Moreno, Soetkin Hoessen en Aziza Braekevelt.

De nieuwe namen komen uit diverse hoeken. Juan Benjumea-Moreno is fiscaal jurist. Hij groeide op in Sevilla maar is nu vier jaar Belg en Brusselaar. Hij woont in Kuregem en is actief in buurtcomité Porte d’Anderlecht.

Financieel expert Soetkin Hoessen is fractieleidster voor Ecolo-Groen in de Brusselse gemeenteraad. Als duurzaam onderneemster zet ze vooral in op circulaire economie.

Aziza Braekevelt werkt voor een ngo in de ontwikkelingssamenwerking. Ze zet zich in voor het Brusselse middenveld samen met etnisch-culturele verenigingen.

Ze staan respectievelijk op plaats drie, vier en vijf op de lijst, na Elke Van den Brandt en Arnaud Verstraete. Bruno De Lille is lijstduwer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Brussel Kiest 2019: Brussels Parlement, Elke Van Den Brandt, Arnaud Verstraete, Juan Benjumea-Moreno, Soetkin Hoessen, Aziza Braekvelt

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie