— Brussel kiest in jouw gemeente

Sint-Agatha-Berchem

Tweetalige lijst Open MR Berchem gelanceerd

© BRUZZ

De liberalen in Sint-Agatha-Berchem gaan naar de verkiezingen met een tweetalige lijst Open MR Berchem. Dat hebben lijsttrekker en huidig schepen Michaël Vander Mynsbrugge (MR) en oud-schepen Vincent Riga (Open Vld) bekend gemaakt.

De eerste drie kandidaten zijn dienstdoende schepenen in de huidige meerderheidscoalitie LBR/MR. Meteen na lijsttrekker en eerste schepen Michaël Vander Mynsbrugge (MR) staat schepen Maude Van Gyseghem (ex-CD&V, nu Onafhankelijke), gevolgd door derde schepen Pierre Tempelhof (MR) en Chantal Duboccage, ondervoorzitter van de gemeenteraad en fractieleider van MR. De vijfde plaats komt oud-schepen Vincent Riga (ex-CD&V, nu Open VLD) toe.

Naast de liberale families staat de lijst ook ‘open voor onafhankelijke kandidaten en Europese burgers die in onze gemeente leven’, luidt het persbericht van Open MR.

De partij slogant ‘tijd voor verandering’, waarmee gedoeld wordt op het herdefiniëren van de kerntaken van de gemeente en het OCMW en een herschikking van de mobiliteit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?