— Brussel kiest in jouw gemeente

Watermaal-Bosvoorde

Groene schepenen in Watermaal-Bosvoorde bekend

20181017 Partijbureau Ecolo Olivier Deleuze, burgemeester Watermaal-Bosvoorde 20181017 Partijbureau Ecolo Olivier Deleuze, burgemeester Watermaal-Bosvoorde
© PhotoNews
| Burgemeester Olivier Deleuze (rechts)
© PhotoNews
| Burgemeester Olivier Deleuze (rechts)

Odile Bury en Cathy Clerbaux worden schepenen in het nieuwe college in Watermaal-Bosvoorde, dat bestaat uit Ecolo-Groen en MR-GM. De tweetalige lijst Ecolo-Groen behaalde een monsterscore vergeleken met de resultaten in 2012.

Voorlopig zijn enkel de Schepenen van de partij Ecolo-Groen bekendgemaakt. Tijdens de Algemene Vergadering van maandagavond is beslist dat Odile Bury, huidige gemeenteraadslid, Schepen wordt van Jeugd en Ecologische Transitie. Cathy Clerbaux, gemeenteraadslid en voorzitter van de Raad, krijgt de functie van Schepen van Netheid en Groene Ruimten.

Nog geen namen genoemd bij MR-GM

Tristan Roberti behoudt zijn functie als Schepen van Stedenbouw. Ook Benoît Thielemans blijft Schepen van Energie, huisvesting en Informatica. Burgemeester Olivier Deleuze blijft ambtenaar van de Burgerlijke Stand en verantwoordelijke voor Personeel, Preventie en Informatiecommunicatie. Ann Depuydt zal echter haar functie als schepen niet meer opnemen.

MR-GM heeft nog niet bekendgemaakt wie schepen zal worden en welke functies ze zullen bekleden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?