| Het gemeentehuis van Koekelberg.

Voormalig Défi-schepen stapt over naar PS van Laaouej in Koekelberg

© Belga - BRUZZ
20/06/2024

“De Koekelbergse PS is verheugd met de komst van Abdellatif Mghari, voorheen lid van Défi”, zo meldt de lokale afdeling van de Franstalige socialisten in een persbericht. Mghari is sinds 1994 gemeenteraadslid en was ooit schepen.

“Ik was getuige van het fantastische werk dat de ploeg van de burgemeester heeft verricht. Ze verdedigen een evenwichtig samenlevingsproject, dat de gemeentediensten versterkt en de noodzakelijke hefbomen voor sociale cohesie verstevigt”, zo verklaart de betrokkene. “Zijn ervaring als schepen, zeker op vlak van huisvesting, intergemeentelijke samenwerking en werkgelegenheid zullen een troef zijn voor Koekelberg”, zo reageert burgemeester Ahmed Laaouej (PS).

Mghari werd in oktober 2018 verkozen als gemeenteraadslid op de Lijst van de Burgemeester die bestond uit MR, Open VLD en Défi. Een maand later braken hij en zijn partij met MR en sloten ze zich aan bij de nieuwe meerderheid die werd gevormd door PS, Ecolo-Groen en Alternative Humaniste.

Défi blijft nu achter met één gemeenteraadslid in Koekelberg.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Koekelberg , Brussel kiest: gemeente , Ahmed Laaouej , gemeenteraadsverkiezingen 2024 , Abdellatif Mghari , PS , Défi

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni