Chillen, hangen en genieten: drie zomertips van LeBlanc

© BRUZZ
12/07/2022

Onze radio-dj's sturen je tijdens de zomer de stad in met hun city tips! Vandaag verklapt Daan LeBlanc zijn favoriete chill out spots. Misschien loop je hem binnenkort eens tegen het lijf in het Josaphatpark, in het zwembad van Sint-Joost of op de binnenplaats van Recyclart.

JOSAPHATPARK

Bij mooi weer is dit dé chill plek van Noord-Schaarbeek. Dit park is er eentje met een grote vlakte maar ook met overdekte paadjes en een riviertje waar het heerlijk chillen en wandelen is. Tijdens de warmste momenten van de zomer is dit ook een goede plek om in de schaduw af te koelen. Rond het park is er ook wat lekker te eten. Bij Glacier Cocozza vind je het beste ijs van het noorden van de hoofdstad. Aan de rand van het park heb je ook Pizzeria del Parco. Hier kan je lekkere pizza’s afhalen om ze dan op je gemakje op te eten in het park. Is gewoon “hangen” niet genoeg dan zijn er voor alle leeftijden de hele zomer lang activiteiten in het Josaphatpark, georganiseerd onder de noemer “park to be”.

josaphatpark.jpg

Heel de zomer lang activiteiten in het Josaphatpark.

GEMEENTELIJK ZWEMBAD SINT-JOOST

Kan je nog zwemmen als stoute Brusselse jongere, waar ik blijkbaar dan ook maar bij hoor? Het antwoord is ja! In Sint Joost! De gemeente heeft daar een ongelooflijk mooi zwembad. Het zwembad is een waar pareltje door zijn art deco-ontwerp. Bij het zwemmen waan je jezelf in een oude zwart-wit film. De tarieven zijn betaalbaar en de openingsuren heel uitgebreid. Ideaal om na een warme werkdag nog even de verfrissing op te zoeken. Het was lange tijd gesloten, maar is nu weer open na de renovatie in 2019.

Zwembad Sint-Joost BRUZZ ACTUA 1699

| Zwembad Sint-Joost BRUZZ ACTUA 1699

RECYCLART HOLYDAYS

Deze zomer blijft Manchester Plage één van de coolste plaatsen van Brussel. Je kan er (vaak) genieten van een zonovergoten plein waar je je spontaan in Berlijn waant door het alternatieve decor. Je kan er genieten van leuke elektronische concerten en nog andere culturele activiteiten Met het 'pay what you can'-systeem zorgt de recylart ervoor dat iedereen met zijn eigen budget kan gaan en genietn van de muziek. Er valt ook te eten, perfect dus voor een after work chilling.

1762 recyclart-holidays2

Check zeker ook LeBlanc Late Night, de radioshow van Daan op BRUZZ ICE. Heel de zomer lang, tweewekelijks op maandagavond.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ice, Josaphatpark, recyclart holidays, Recyclart, zwembad sint-joost

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni