Bestel nu al een heupprothese want na het komende weekend zou die wel eens van pas kunnen komen. Op niet minder dan zes podia houden nationale en internationale dj’s en live acts je genadeloos gekluisterd aan de dansvloer. Op vrijdagavond maak je het allemaal live mee op BRUZZ.

Het groenste festival van België – en bij uitbreiding Europa – nodigt de crème van de hedendaagse dance muziek uit in hun sprookjesachtige park in Perk.

Hippe vogels als Palms Trax, Helena Hauf en Ben UFO wisselen af met old skool klassebakken als Inner City, Moodymann en Omar S en opwindende live acts zoals Lander & Adriaan, Max Cooper en Ry X.

En ook de Brusselaars zijn weer goed vertegenwoordigd. Lokale helden Catalina, Aroh, Melissa Juice, Ben Kamal en Mandy Pixel zijn daar enkele mooie voorbeelden van.

BRUZZ strekt de benen

Party-expert Amanda haalt de spieren uit de knoop en trekt vrijdagavond naar het festivalterrein. Volg haar avonturen van 16 tot 19 uur in Plage Flagey op je radio, via onze livestream of via de Instagrampagina van BRUZZ ICE.

Vanaf 19u hoor je op BRUZZ radio vooral de dj’s aan het werk vanop de verschillende stages van Paradise City.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni