Al voor de derde keer organiseren we onze Week van de Belgische Hiphop! Van 30 januari tot 5 februari hoor je op BRUZZ Radio de beste hiphop, soul en r&b uit eigen land. Maar dat is lang niet het enige. Jij bepaalt ook mee onze Hiphop 100. Stem nu en maak kans op concerttickets!

Zoals vorig jaar stem je je favoriete tracks de top 100 in. Vorig jaar palmden STIKSTOF en Zwangere Guy de top 10 bijna eigenhandig in. Enkel ’t Hof van Commerce, Stromae, Starflam, Roméo Elvis, Brihang en Damso wisten de ZG-keten toen te doorbreken. Benieuwd wie dit jaar aanvoerders van de lijst worden? Luister vrijdag 3 februari vanaf 10u!

Stemmen kan je via bruzz.be/hiphop100. Bovendien maak je ook kans op een pak concerttickets voor de beste Belgische artiesten.

LIVE SESSIES

We nodigen tijdens de week lange lofrede aan eigen talent eveneens gevestigde waarden en opkomende namen uit voor een babbel en live tracks. Onder andere Yellowstraps, Cedje, Drea Dury, Bryan MG, Spreej, Shaka Shams en Coely hebben al beloofd om langs te komen.

's Avonds draaien onze dj's ook extra Belgisch en vooral Brussels. Producers, beatmakers en dj's uit Brussel en de rest van het land krijgen een extra plaform. Volg alles via bruzz.be/ice.

De Week van de Belgische Muziek is een initiatief van vi.be en werd drie jaar geleden tijdens de coronacrisis een eerste keer georganiseerd om Belgische artiesten een boost te geven.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni